BlackDaniels adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Range arızası ağır olur hocam motor yapmak için komple kupa kalkıyor 30bin 50bin arası masraflardan bahsediyorlar dikiş tutar mı orası muamma. O riske girilmez bence büyük ihtimalle alacağınız araç en az 250.000 km ve üzeri olacak motordan problem çıkarması da muhtemel ama hız benim için problem değil diyorsanz CLA alın kafanız rahat olur. km düşük olursa çok iyi olur.
Hocam 143 binde bir cla var 2013 150 milyar



Eziqsin35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar hocam. Geniş bir aileye sahip değilseniz CLA 200 amg daha iyi olur bence. Hem daha sportif ve daha yüksek bir model olduğu için sorun çıkarma konusunda daha az uğraşacaksınızdır temiz bir arabaysa.

Araziye çıkmayı seviyorsanız veya geniş bir aileniz varsa da Range Rover daha iyi olur fakat modeli düşük biraz 2003 model. Vergisi vs daha az olabilir tabi ki CLA'ya göre.

İkisi de çok farklı araçlar.
Araziyle işim yok hocam