AbdullahCali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, hazır bölümler özelliği çok güzel olmuş sistem gayet başarılı.
Sistemi hosting firmaları için uyumlu, özelleştirilebilir ve ekonomik hale getirirseniz çok daha fazla satış yapıp sürümden büyük paralar kazanabileceğiniz inancındayım.

Örneğin, site.pro aracı cpanel, plesk, directadmin, whmcs gibi platformlara entegre edilerek son kullanıcılara paketler şeklinde hazır web site satışı imkanı veriyor. Sizde benzer bir yapı ortaya çıkarırsanız, sunucu başı lisans veya 10 sitelik, 30 sitelik paketler şeklinde aylık bir lisanslama modeli olursa ben hosting satışı yaptığım sitemde kullanırım ve pek çok arkadaşında kullanacağına eminim.
Site.pro güzel ama fiyat politikası minimum 200 sitelik paket alıp aylık 44 dolar ödeme talep ettiği için çoğu kişi tercih etmiyor site.pro'nun rakamı uygunken ben kullanıyordum hiç reklam yapmadan 15 adet kadar site satmıştım. Sizde r10'a özel benzer bir yapı, modül ve fiyatlandırma oluşturursanız ilk kullananlardan biri olacağım.

Not: Eğer bu şekilde bir yapı yaparsanız Wisecp modülü yapmayı unutmayın kullanıcısı epey çok. Ben dahil
Düşünceleriniz için teşekkür ederim. Aradığımız katılım da tam olarak bu. Evet sistem başka sunucularda da barındırılabilir şekilde hazır edilecek. Bunu şu an yapmıyoruz çünkü yeterli seviyede optimize ettiğimiz zaman açmak daha faydalı olur.

Altyapısı gereği farklı platformlarda çalıştırabiliyoruz. Tıpkı söylediğiniz gibi bir sistem planladık. Geliştirici lisansı, reseller paketler olacak.

Wisecp önerinizi not alıyorum. Bu iyi bir fikir. Önerilerinizi hayata geçirdiğimizde haberiniz olacak. @webhancher; da benzer öneriyi getirmişti.

Şu ana kadar son kullanıcı memnun kaldı. Onlar için web sitesini düzenlemek kolay. Fakat öncelikli amacımız şu "bir webmaster, bu sistemle diğer tüm sistemlerden daha kolay, efektif ve hızlı tasarım entegre edebilmeli."

Mimari bunun üzerine geliştiğinde her şey mümkün.