devrimed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E-ticaret sitelerinde referanslı link olarak,
satı ortaklarına link verilmektedir. Bu link ile sitenizden alışveriş yapan insanlar size para kazandırır.

Örneğin benim bir e-ticaret sitem var r10.net adında ben size r10.net/21dfd3 şeklinde bir link oluşturuyorum.
Sizde bu linki facebook instagram ve arkadaş çevrenize iletiyorsunuz. Arkadaşlarınız r10.net/21dfd3 siteye giriyor ve oradan bir ayakkabı satın alıyor.
Ödeme başarıyla alındıktan sonra ben size r10.net/21dfd3 üzerinden müşteri getirip alışveriş yaptırdığınız ücret üzerinden komisyon veriyorum.

Şimdi asıl soru şu bu işlemi nasıl yapabilirim ?
Bunun için bir platform var mı ?
Bu linkin takibini yapacak bir script var mı ? Çünkü kısa link firmaları kaç kere linke tıkladığını gösterir
Giren kişi alışveriş yaptımı yapmadımı veya yaptıysa ne kadar alışveriş yaptı bilgisini vermez.

Not: Yeni site teklifinde bulunmayın çünkü kendi e-ticaret sitemiz vardır softtr kullanmaktayız.

Opencartta var referanslı alışveriş, referansa sizin belirlediğiniz oradan işlem gerçekleşmiş ise bakiye yüklüyor, linklerin alışvetiş yapıp yapmadığı vb detay raporlama yok sanırım ama modulle çözebilirsiniz diye düşünüyorum