yalnizyargic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
göztepe , balçova , bostanlı bölgeleri , ulaşım ve yerleşim bakımından izmirin en güzel ve en rahat yerleridir.
hdfilm27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İzmir Bornova'da bu fiyata güzel evler var arkadaşlar yanlış yönlendirmelim. İnönü, Evka 4, Atatürk mahalleri ideal. Hem de mahalleler çok sakin güzel yerler.
gencseen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar öncelikle ofis için bayraklı olacaksa eve yakın olması için şu semtlerde ev bakabilirsiniz.
Karşıyaka,çigli,bornova
Rahat olsun merkezi yer olsun sahile yakın olsun derseniz karşıyaka
ucuz olsun dersenizz çigli
Hareketli yer olsun derseniz bornova

bu arada kendim karşıyakada oturuyorum.Evim çarşıya 15 dk yurume mesafesınde rahatça vapurla konaga gecebiliyorum. İzbanla istedigim yere seyahet edebiliyorum. Sahilde gidip balık tutuyorum o yüzden benim tercihim karşıyaka olurdu hocam
hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buca'ya gelmesin de İzmir'in neresi olursa olsun bu kadar kalabalık bir ilçe görmedim İstanbul'dan farkı yok hele ki Çevikbir Meydanı'ndan Kozağaç'a kadar olan akşam trafiği inanılmaz oluyor.
Tabi değerli yorumlarınızı not alıyorum, yerleşke için 2 yer belirleyip ilerleyen zamanlarda gidilip görülmesi lazım. Ofis için Bayraklı. Denk gelirsek o zamanlarda konu açarım, İzmir'de olanlar ile görüşürüz inşallah.