Bu temayı neye göre tavsiye ettiniz kullanıyor musunuz? Çünkü tema yapımcısının tema dosyalarına exploit yerleştirdiği kanıtlandı ve bu nedenle de tema yapımcısı R10'dan engellendi. Temayı alan kişiler arasında sorunsuz kullanan yüzde 10 zor çıkarken sizin bunu önermeniz gerçekten ilginç.
Tema tavsiyesine gelecek olursak;
Yerli olarak EsenKadın, BirPortal, Newtech (Kısa süreli kullandım), Minima
Yabancı olarak Newspaper, Sahifa, Publisher (bu da çok güzel bir tema ama güncellemeyi önemsemiyorsanız aylardır kapsamlı bir güncelleme yapacağız diyip oyalıyorlar ama şu an ki halinde de sorun yaşamadım.)
Bu saydıklarım arasından güncel olmasını önemsiyorsanız tek seçeneğiniz Newspaper kalıyor.
BirHaber temasını kullanmadım ama incelediğim kadarıyla başarılı görünüyor ancak fiyatı fazlasıyla pahalı en son görüştüğümüzde 1100 lira tema iken yeni yayınlayacakları AMP ve geniş slider özellikleri için neredeyse 500 liraya yakın ek para isteyeceklermiş belli bir tarihten sonra alan kullanıcılardan. Dediğim gibi bütçeniz yeterli ise ya da ekstra beğendiğim özellikleri için fazladan para veririm diyorsanız onu da düşünebilirsiniz. Desteklerinden BirPortal teması kullandığım dönemde fazlasıyla memnundum.