Bugün bitmesi gerekiyor. 6 sorudan oluşuyor.
Hocamızın istediği bu. Soruları çözüp bunlarda yardımcı olacak arkadaşlar mesaj atabilir mi fiyat ile birlikte. Bilişim sistemleri mühendisliği okuyorum.
Alıntı
Eğer evde varsa A4 kâğıda yoksa defter yaprağına ödev sorularını çözebilirsiniz. Renkli kaleminiz varsa gerekli yerlerde renkli kalem kullanınız. Lütfen okunaklı ve düzenli yazınız!!!
Sisteme Öğrencino.pdf şeklinde bir pdf yükleyiniz, cep telefonu ile kağıtların okunaklı fotoğrafını çekip pdf dosyası oluşturabilirsiniz. İlave olarak her sayfanın ayrı fotoğrafını göndermenize gerek yok, 1 adet pdf yeterli.
Ödevinizi göndermeden önce sayfa numaralarını kontrol ediniz, vize ödevinde birkaç kağıtta sayfa numaraları karışık olanlar vardı, bazı sorularda soru numarası yazılmamıştı. Detektif gibi hangi sorunun cevabı nerde diye arayamam.
Sorularda kullanılacak yöntemleri belirtmedim, her soru için hangi yöntemi kullandığınızı yazınız.
Yöntem belirtmeme sebeplerimden biri de ödevlerde çeşitliliğin sağlanmasıdır. En ufak bir benzerlik durumunda puan alamazsınız. Arkadaşıma faydam olsun diye ödevini paylaşanlar kendine zarar verir. Bulacağımız sonuç aynı, illaki benzerlik olacak diye düşünen öğrenciler için not: 100 puanlık bir kağıt verseniz benzerliği fark edemem belki ama aynı yerde aynı hataları birden çok kişi yapınca emin olun kimlerin ödevi ortak yaptığını anlayabiliyorum.
Sorular oldukça kolay ve çözmek için uzun süreniz olduğu için ayrıntılar çok önemli olacak. Açıklama yapılmayan, ayrıntılı çözüm yapılmayan, sadece tablo çizilip bırakılan çözümlerden tam puan alamazsınız. Alternatif çözüm varsa belirtiniz. Her soru için çözümü yorumlayınız. Tüm cevaplarınız doğru olduğu halde düşük puan alırsanız sebebi bu ayrıntılar olacaktır.