İlgin için teşekkür ederim. Ben 3 site için defalarca yazıştım ama sonuca ulaşamadık. Bana liste gönderdiler şunları kaldırın diye listede tüm resimlerin ve sayfaların linkini eklemişler. Hatta ana domainin linki bile vardı. Dışardan link almıyorum. Dosyalar kendi sunucumda. Örneğin kaldırın diye gönderdikleri mesaj:
site.com/ site.com/favicon.ico site.com/resimler.jpg site.com/sayfalar
Bu mesaj gelince bana tüm sayfaları, sayfalardaki tüm resimleri, hatta ana domainin linkini bile kaldır demişsiniz. Bana resmen siteyi kapat demişsiniz deyince yapacak birşeyimiz yok linkleri kaldırın tekrar yazın dediler. Bende siteyi sildim; sunucuya resimsiz sadece index.html dosyası attım içinde sadece yazı vardı link felan yoktu. Bu şekilde inceleme istedim bu seferde
site.com/ site.com/favicon.ico linklerini kaldırın diye mail geldi. Bende sitemde favicon.ico dosyası yok sadece index.html dosyası var diye sunucu resmini ekleyerek gönderdim hatta sunucunun şifrelerinide isterseniz vereyim sizde bakın dedim üst birime inceleme için gönderdiler. 2 gün sonra hesabımı kitlediler. Tekrarlayan ihlal yaptığım için.