Merhaba, bir öneride bulunmak istiyorum eğer moderatörler de uygun görürse. İlla ki bu kategorinin ziyaret hiti yüksektir. Aramızda 1.000 abone sayısını geçmemiş birçok kanal sahibi var. Spam yapanları ayırmak şartıyla ufak özgün kanallar için önerim şu;

-Bu kategoride sabit bir başlık olsun, "1000 abone yardımlaşması" diye. Konuyu açan kişi, "Evet, .... isimli üyemizin kanalını 1.000 abone yapıyoruz" diye. Kanal linki vs. açık şekilde paylaşacağız.
-Foruma giren kişiler de bu kanala abone olduklarında altına, "Abone oldum" şeklinde destek olduklarını belirtir mesaj yazacaklar.
-Kanal 1.000 aboneyi geçtiğinde bu defa konuyu açan kişi, konusunu düzenleyerek, diğer ihtiyaç sahibi belirlenecek kanal linkini konuya ekleyecek ve bu şekilde sıralı olarak herkes birbirine destek olacak.
-Şu an mevcutta buna benzer bir başlık var, ancak ilk mesajda değil de son sayfalarda herkes birbirine üçer-beşer şekilde destek olduğu için düzenli olmuyor.

Bunun faydası ne olacak?
-Abone ihtiyacı olan kanallar açılan konuda belirtilince, örnek veriyorum, "Batu'nun kanalını 15 günde 1.000 aboneye tamamladık", "Nazmi'nin kanalını 20 günde 1.000 aboneye tamamladık" herkes için cazip gelecek ve bu şekilde hem foruma, hem de kanallara organik hit sağlayacağız.

Bence baştan savıp boşvermeyin, iyi fikir. Denemekte fayda var. Siz yapmazsanız bu fikri çalıp da diğer Youtube forumlarında kullanacak olan çok admin olur.