Biri şöyle yorum yapmış,
Sıfır alıp 5 sene kendim kullandığım aracımda bir sefer kaza yapmıştım, 5 parça boyanmıştı, kendim kullandığım için başka hasarı olmadığını biliyordum. Satarken söyledim, zaten tramerde de görünüyordu. Aracı aldıktan sonra alan arkadaş ekspertize soktu, kaput ve ön çamurlukta boyalı çıktı. Dedim arkadaşa bende olmadı, zaten arkadan kaza yaptım ve kullandığım 5 sene boyunca kaskoluydu, istersen geri alayım, dava açarsan da bende müdahil olurum dedim. Abi senin dava açman gerekiyor, ben müdahil olurum dedi. Bana güvendi dava açtık, bilirkişi boyanın kaç sene önce yapıldığına kadar rapor hazırladı ve satan bayiyi suçlu buldu. Tazminatı alıp aramızda pay ettik. Her şey açık olursa hiçbir sorun yok. Ama bazıları dinleri olduğu için ahlak'a gereksinim duymuyor, iyi ahlaklı olmakla dindar olmak arasında büyük fark var. Bunu neden söyledim, aldığım bayide çaycısından müdürüne kadar hepsinin alnı secdedeydi.....
Şahsi algılamayın ama bıktım artık şu her yapılanı dine bağlayan insanlardan. Her yerden bi dine sataşma çabası. Belki yapan bayi dinsiz? İnancı yok? Bunun İslam ile Müslümanlık ile ne alakası var. Çeneniz kopsun ya.
Edit: Bayinin anlı secdedeymiş.