Tutunamıyorum. Çok büyük hatalar yaptım. Akıllanmadım tekrarladım. Bazı şeylerin eşiğindeyim dostlar.
İnsan, hiçbir şeye karşı ilgisi, hiçbir şeyden umudu kalmayınca, hayatın her gün değişmeyen tekrarı altında ezilir. Hayatınızda bazı farklı aktivitelere yer vermezseniz ne bağımlılığınızdan kurtulabilirsiniz, ne de hayatınızdan zevk alabilirsiniz. Aşağıda sıraladığım maddelerden en az birini hemen yarın yapmaya başlamanızı öneririm. Hatta önermiyorum, mutlaka yapın diyorum.
- Namaza başlayın
- Hayatınızda hiç içmediğiniz bir içeceği internetten sipariş edin. Örnek; Süt aromalı oolong çayı
- Hayatınızda hiç yemediğiniz bir yiyeceği internetten sipariş edin. Örnek: Tiramisulu Leblebi
- En çok merak ettiğiniz ama hiç okumadığınız bir kitabı internetten sipariş edin ve okuyun.
- Bilgi yönünden kendinizi geliştirebileceğiniz bir alana yoğunlaşın. Özellikle deneme yanılma yapabileceğiniz bir alan seçin. Örnek; SEO
- Spora başlayın (Dövüş sporlarıda eğlencelidir, sadece vücut geliştirme olarak düşünmeyin. En yakınınızda hangi spor salonu varsa ona gidin.)
- Gereksiz zaman harcadığınız aktivitelerden kurtulun. Örnek; Bilgisayar oyunları, telefon oyunları
- Etrafınızda canınızı sıkan insanlar varsa, derhal hayatınızdan çıkarın.
- Sosyal medya hesaplarınız varsa, hepsini silin. Artık kullanmayın. İletişim aracınız telefon olsun sadece.
Hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız şart. Eğer yapmazsanız emin olun her şey daha da kötüleşir.