makale yazmam lazım müşterim bekliyor
o yüzden sana son mesajımı yazacağım.
Bunları dikkate al kardeşim.
Biz insanlar nurdan yaratılan Meleklerden daha üstün tutulduk.
Allah Hz Ademi yarattığı zaman secde etmesi için tüm melekleri huzuruna çağırdı. Bütün melekler Hz Adem önünde Allah istediği için eğildi.
Sadece İblis eğilmedi ( Allaha 1000 yıl ibadet etmiş meleklerin en üstünü idi)
Allah iblisi huzurundan kovdu.
İblis Allah'ım bana imkan ver Kıyamet kopuncaya kadar sana insanların gerçek yüzünü göstereyim. Neden eğilmediğimi, bizden üstün tuttuğun insanoğlunun gerçek yüzünü sana göstereyim dedi.
Allah müsade etti. Benim gerçek inanan kullarımı baştan çıkaramazsın dedi.
İşin özeti şu Allah bizi mükemmel yaratmışken insanoğlu olarak meleklerden üstün tutmuşken, bize böyle durumlar yakışmıyor. Silkelen. Kendine gel kardeşim. Tövbe et. Alan da Allah, Veren de Allah.
O istemezse yaprak kıpıldamaz. Tövbe et, samimi ol, emin ol sana yardımcı olacaktır. O bu dünyada hiçbir kulunu yardımsız bırakmaz. Kalbimizin her atmasında bizi yokluyor ve takip ediyor. Samimi ol, içten ol, sana bu borcu ödemek için yeni kapılar açacaktır.
Arabekse bağlar, gece gündüz ben ne yaptım, bu durumdan nasıl çıkacam dersen önce psikolojini, sonra sağlığını, sonra çevrendeki insanların sevgisini, saygısını kaybedersin. sonra bir bakmışsın kendini o masada bulmuşsun.
Bak gece sana yazdığım şu yazı ile makale yazsaydım 50 lira kazanırdım. Umarım yazdıklarım yerine ulaşır. Allah yardımcın olsun kardeşim.
sana dua ederim.
makale yazmasını öğretirim.
dertleşmek konuşmak istersen özelden yaz
iyi geceler kardeşim.
Sağol abi Allah razı olsun