@WebnetMasteR; hocam iyi akşamlar öncelikle teşekkür ederim.
ben pinterestle ilgili herşeyi ücretsiz paylaşıyorum bir şey hariç. onun harici seo konusunda olsun wp bloger konusunda yıllardır tecrübelerim var. herşeyi uluorta paylaşırsam herkes kullanır benim avantajım kalmaz. gerçi ben şuan kullanmıyorum sitem yok ama uluorta ifşa edersem bazı şeyleri bundan sadece google kazanır. onun da kazanmasını istemiyorum. ama kısa sana şöyle ifade edeyim. bir wordpress site 500 tekil hit var 5-15 dolar kaznaır 5-20 tık alır, bir bloggersite 500 tekil hiti vardır 80-200 dolar alır 50-100 tıklama alır ve doğal olarak tıklattırtılır. bunu sadece bloggerde doğal olarak yapabilirsin. ve 2 yılı geçti hala kazanıyor arkadaşımız. bloğunu görsen ölümüne iddaya girersin bu site günlük 200 dolar almaz diye. alsada ikiciayı görür banlanır diye. ama kazın ayağı göründüğü gibi değil. bloggeri kullanın bir iki siteyi de öyle yapın.
mesela mynetin ve bazı haber sitelerinin yaptığı bir numara var farkettiniz mi? mobilden siteye gir habere tıklayacağın zaman üstteki reklam pat aşağı iniveriyor. bu da bir numaradır. doğal olarak tıklatırma budur.
hocam hıtlı50 100 blogspot sıtelerım var ama adsense panelde pek bıısı yazmıyor bırtanesının de
maıl adreısnı unuttum bulamıyorum maıl adresını bulmam da yarıdmcı olur musun bırde adsense ye uygun teman var ıse benm le paylaşırmsıın mobıl ve hız testı uyumlu