Eminevime girmeyin derseniz, millet neye göre girmeyelim kardeşim? diye sorduğunda; yapışıp kalırsınız. Ben yukarıda detaylı bir şekilde açıkladım. Dolandırılacaksınız, çarpılacaksınız sözlerim uzun vadede geçerlidir ve arkasındayım. Sizin 0.04ten almanız ve kazanç sağlamış olmanız projenin scam proje olduğunu gerçeğini değiştirmez. Piyasadan az çok haberdar olan sizin gibi insanlar, bir ihtimal kazanç sağlasa da; Türkiye yatırımcısının büyük çoğunluğu bu shilleme operasyonuna kurban gidecek maalesef.
Nasip olursa, bir süre sonra tekrar bakarız buraya, yazdıklarımızın doğruluk paylarını kontrol ederiz.
Eminevim'e neden girilmez sorusuna ben cevabımı veriyorum , devletle ters düşerler iki tane olumsuz haber yayınlanır hakkında , yatırımlar kesilir ise sistem çöker.Bu tür sistemlerde bu her zaman böyledir ,yatırım biter ise sistem batar.Mydexpay projesinde de bu böyle , yatırım biterse sistem çöker , ancak gelin biraz içine girin göreceksiniz ki 50 bin , 60 bin , 70 bin TL 'ler ile her gün giriş yapıyor insanlar ve bu beni bile şaşırtıyor.Alım-satım tahtalarını da kontrol edin.
Ayrıca eleştirinize lafım yok saygı duyuyorum ama xmd coini değil de mydexpay masternode projesine laf etseydiniz bari coine değil
Beni de öyle çok büyük paralar kazandım sanmayın ben beni çökertecek kadar miktarla asla hiç bir şeye yatırım yapmam , param yandığında ah vah etmeyeceğim kadarıyla yaparım her zaman için.Çok ufak girdim , Allaha şükür üç beş kazandım hala daha kazanıyorum.Bu yazışmalarımız elbet r10 veritabanında duruyor.Aylar sonra tekrar burada buluşalım , saygılar