Ben sistemin içindeyim.Yöneticilerinden ya da tepedekilerinden değilim.Sabah akşam borsasını takip eden ve al sat yapan birisiyim.Bilgi ve tecrübelerinize saygım var ancak çarpılacaksınız , dolandırılacaksınız o olacak bu olacak mantığıyla yaklaşımları ben hiç bir zaman hoş bulmuyorum.Evet referans geliri var , referans linkim ile insanları üye yapıp gelir kazanmaya çalışıyorum ancak bunda olağan dışı bir durum yok ve şimdiye kadar kimse kötü bir durum yaşamadı.Ben sisteme girdiğimde 0.04 kuruş idi XMD.
Şu an güncel
naryex.com ,
bitrota.com ve
etherflyer.com üzerinde alım yapılabiliyor ve 31 kuruştan alım bekleyen tonla insan var.Sizin konuşma tarzınız çok kolay , nasıl olsa bedava istediğin gibi sallayabilirsin.Bende buradan sallayayım o zaman Eminevim sistemine mesela , girmeyin arkadaşlar tamamen dümen , katılım biterse paranız çöp olur.Olur mu ya öyle şey ? Şu an güncel fiyat 31 kuruş xmd. Saygılar.
Eminevime girmeyin derseniz, millet neye göre girmeyelim kardeşim? diye sorduğunda; yapışıp kalırsınız. Ben yukarıda detaylı bir şekilde açıkladım. Dolandırılacaksınız, çarpılacaksınız sözlerim uzun vadede geçerlidir ve arkasındayım. Sizin 0.04ten almanız ve kazanç sağlamış olmanız projenin scam proje olduğunu gerçeğini değiştirmez. Piyasadan az çok haberdar olan sizin gibi insanlar, bir ihtimal kazanç sağlasa da; Türkiye yatırımcısının büyük çoğunluğu bu shilleme operasyonuna kurban gidecek maalesef.
Nasip olursa, bir süre sonra tekrar bakarız buraya, yazdıklarımızın doğruluk paylarını kontrol ederiz.