Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsım adına 63 günlük inceleme süresi rekorum var
Bromen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz o rekoru kırdık hocam 90 olmak üzere
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hahahah hocam demeyin öyle şeyler
Bromen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu an 3 sitem de inceleniyor biri neredeyse 3 aydır incelemede. Virüsten dolayı gecikme yaşanıyor muhtemelen
techtasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam biraz daha bekleyin cevap gelmezse silip tekrar inceleme isteği atın
Akdenizli33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Koronadan dolayı adsense işleri yavaşladı.
panterka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende bekliyorum 9 gün oldu bakalım ne cevap gelecek.
netadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir blogspot üzerinden açılmış sitem var bir yıldır onay bekliyor 😂
Dark_Mark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4*3 ile rekoru arttırıyorum

120 gün, 120 gündür ne red ne de kabul geldi, ben de direk sildim panelden tekrar ekledim 10 gün içinde bilin bakalım ne cevap verdi tabi ki de RED!

Ama bir sitemde 5 aydır onay alamamıştım, ona geçen hafta onay geldi. Şansa.
Onebenet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bana 1 ay içinde 3 kere covid-19 bahanesiyle red veriyor, bende düşündüm neden olabilir diye ?
gizlilik politikası,Hakkımızda(künye içinde) ,Site kullanım şartları,iletişim. bunlar her sitede var ama her başvuruda sayıyı arttırıp sitenin altına üst menülerine nerde boşluk bulsam ekledim enson site açılışına açılır pencerede "oooo google" hoş geldin okumadan giremezsin diyeceğim.
içerik desen 400 e yakın içerik var. hız desen eh kötü değil iyiden az biraz aşağı. enson çarem mail geldi, bu maille daha önce adsenseden ödeme almıştım kapattım sonra ondanmıdır diye bugun yeni mail açıp doğrulayıp başvurdum. bakalım
tolgaonly adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 hafta bitti 70-80 civarı makale mevcut
Coin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her türlü şarta uyan hitli bir site üzerinden başvuru yaptığım halde 2 haftadır aynı durumdayım. Tamamen şans işi onay geliyor. Bu yüzden bir kaç siteyle daha farklı ülkelerden başvuruda bulunacağım.
oceanss13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 hafta falan olmustu bugun onay geldi

Ekleme: konularida indexe kapattigim halde onay geldi
dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
az önce üç site gönderdim. hiç onaylı domain yok. bakalım ne olacak. gerçi nasıl bir siteye hemen onay vereceklerini biliyorum ama üşengeçlikten yapasım gelmiyor.

bu domain onay işini kaldırması lazı. hangi ot yiyen çalışanı gündeme getirdi akıl almıyor. domain sektörüne de olumsuz etkileri çok var.

Arkadaşlar bugün cevap geldi ama olumsuz Sorun nedir?

https://www.r10.net/google-adsense/2...dir-sizce.html