Arkadaşlar merhaba ben de cPanelin son zammından dolayı dayanamayanlar kitlesine katıldım ve pes ediyorum. Plesk öneren çok oldu. Daha önceden de bildiğim bir platform. Lafı fazla uzatmadan bilgileri ve istenilenleri vereyim
NOT: Lütfen fiyat teklifi verirken " Siz bir fiyat söyleyin.." demeyin bana. Ayrıca bu işlemleri yapacak arkadaş bizim gözetimimizde yapacak. Yani öyle; Siz verin sunucu bilgilerini biz hallederiz gibi tekliflerle gelmeyin lütfen. Bizim gözetimimiz derken; sadece illegal bir olay yapılıp yapılmadığı görmek ve Anydesk ya da Teamviewer üzerinden izlemek için istiyoruz. Yani SSH ile bize verin biz hallederiz kafasında olan arkadaşlar rica ediyorum aramasın
Yapılacaklar:
1.Sitelerin taşıma işlemleri yapılacak ( Tüm siteler eksiksiz ve veri ve/veya dosya kaybı yaşamadan. )
2. Plesk optimizelerinden hiç anlamam; o yüzden güzel bir optimize de yaptırılacak ( Site açma hızları+ Güvenlik vs )
İş acilen verileceği için arkadaşlar bugün içerisinde bitirmeyi düşünüyorum lütfen hızlı bir iletişim kurmaya çalışın. Verilen teklifleri değerlendirip uygun arkadaşla anında çalışmaya başlanılacaktır. Saygılarımı sunar iyi forumlar dilerim
İletişim: PM ya da
0541 972 35 32 ( Telefondan ararsanız daha hızlı iletişim kurarız. Foruma saat başı bakabiliyorum çünkü )
Profilimdeki numaradan yazıyorum.