Sizlere etrafta yaptığım gözlemlerden bahsedeceğim herşeyi herkesi suçluyoruz ama kendimize ne kadar çeki düzen verdik?

* Otobüse son anda yetişiyorum arkadan bindim zorla benimle 3 kişi daha bindi sadece ben akbil uzattım onlar bedava seyahat etti ve hiç rahatsız olmadılar.

* Son durakta oturuyorum şöför Akbili olmayan yolculardan başkasına bastırsınlar diye aldığı akbil parasını cebine atıyor.

* Kan bağışında bulundum arkadaşımla gittik kendisi vermek istemedi ama 1 ay sonra eşine lazım olunca Kızılay'ın görevi vermeye mecbur dedi.

* Aynı kan bağışında bulunduğum esnada kişi başı insanlar bayılmasın diye dağıtılan 1 çokoprens ve 1 meyve suyu önce bağışlayanlar tarafından yağmalandı ve bizlere kalmadı. Aslında bana kaldı ama diğerleri alsın diye almadım.

* Yere 5 lira kağıt para düştü öndeki adamdan küçük bir çocuk buldu babası sahibine teslim et diyeceği yere at cebine oğlum dedi.

* Yaşlı bir insan yere düştü hastalık var diye kimse kaldırmadı herkes birbirine baktı.

* Pandemi yardımına arabası ve evleri olan adamda başvurdu verilmedi diye bir sürü laf saydı.

* 6 aylık askerliği pandemiden dolayı 1 ay uzayınca YouTube de dümdüz küfür eden er'ler görüyorum.

Bunlar küçük şeyler ama ben bu zihniyet düzelmeden bu ülkede düzelmez diye düşünüyorum.