Aynen öyle. Ben de çok beğendim paylaşımlar ayrıca süper. Film sitesisahibi olmak isteyen arkadaşlar için bu bilgi kirliliğinde çok yardımcı olacaktır. Gizlenme yöntemleri adlı biryazı da bekliyoruz hocam
Yakında paylaşacağım.
O tür bilgiler bu gruplarda verilmez, bilen adam neden anlatsın gizlenme yöntemini? Site sahipleri ifşa edecek kendini o gruba girerek, R10da site sahibi olduğu kadar telif firmasında çalışan, avukat olan birçok insan var.
Düşünün digitürk grubunun en büyük avukatlarından birisi gökhan şanlıdır. Bu adam digitürk içeriklerini yayınlayan sitelerin çatır çatır kapatıyor, gizli oldukları için ulaşamıyorlar tib atılıyor. Sen r10da bu adamların nasıl sitelerini kendilerini, domainlerini, sunucularını gizlediğini anlatırsan bu adamlar senin benim gibi üyeyken bunları çözerse durum ne olur hiç düşündün mü? Gökhan şanlının o grupta normal site sahibi gibi takılıp senden bilgi aldığını düşünsene? Kaç kişi r10da böyle patları kimsenin ruhu duymadı. Sen kaç tane milyonluk site sahibi gördün sevabına gizlenmeyi anlatsın sana, millet safmı kendini deşifre edecek. Herkesin bildiği bilgiler dolanır durur, nekadar çok açık verirsen okadar çok patlarsın. Gizlenmek seni biryere kadar kurtarır unutma ve bu tür bilgilerde gruplarda verilmez. Kaç tane offshore denen firma patladı. Verilenlerde basit yöntemler olur güvenipte başınıza iş almayın derim.
Konu sahibi arkadaşım üzerine alınma baltalamak için yazmadım grubunuz hayırlı olsun
Tabiki yorumunuz için teşekkürler

Ancak tabiki bu konuda bir paylaşım yapacağım. Kullanıcıların yaptığı çok popüler bir hata var onu kesinlikle paylaşacağım. Siz o kurallardan 1 tanesine bakınca gerçekten haklı diyeceksiniz