Bilgi sahibi olmadan diyorsunuzda projenin roadmapini inceledim diyorum daha nereden bilgi alacağım. Ayrıca aşağıda yazan arkadaş doğru demiş saçma sapan shit pr yapılıyor resmen bu coine. 150 eth volume ile artış sağlanmış diye twitter ve diğer platformlarda Taner YALÇINKAYA isimli şahış bunu paylaşmış. Maksat coin çıkıyor demek için. Çok proje gördüm çok projeye yatırım yaptım. 2 yıl önce kriptodan emekli oldum. Neyin ne olduğunu anlamam çok kısa sürüyor. Açık açık burada söylüyorum scam proje bu. Türklere gel gel yapılıyor. İlgili yerlere ve ilgili kişilere de şikayetlerde bulunucam. Senelik %30 faiz veren projemi olur az mantıklı olun. 1 yıl ayakta bile kalamıcak. Kriptoyu ne hale getirdiler her yer saadet zinciri, networkcü kaynıyor. Bende bursalıyım kaç networkcü bana gelip coin yapalım dedi, kapı dışarı attım.
1 yıl ayakta kalmaz dediniz tamam ama 2 senedir yapılıyor bilginiz için teşekkür ederim hocam ayrıca fiziksel olarak görmemişsiniz 2 yıldır sektördeymişsiniz özelden adres iletin size 10 adet fiziksel bitcoin yollayabilirim