Arkadaşlar merhaba, ben kendi kişisel deneyimlerim sonucu bu yazıyı hazırladım, umarım sizlere faydası dokunur.

Bahsi geçen eklentiyi farklı sektörlerde hizmet veren 3 müşterimin sitesinde kullanmaktayım. Bu eklentinin bazı özellikleri o kadar muazzam ki anlatamam. Örnek vermek gerekirse bir makale içerisinde 5 adet anahtar kelime girişi yapabiliyorsunuz ve anahtar kelime bulma konusunda size yardımcı bile oluyor.

Dört dörtlük bir eklenti mi? Elbette hayır, hataları mevcut. Örnek vereyim en basit hatalarından bir tanesi, makale girişi yapacaksınız sizden makale başlığınızın içerisinde rakam kullanılmasını istiyor, rakam kullanmazsanız puanınızı kırıyor. Bizi mi koparıyor anlamadım ki...

Diğer beğenmediğim özelliklerinden bir tanesi de uygulamanın her sayfa yapıcıda düzgün çalışmaması. Tabii gelen güncellemeler ile bu sorunları çözüyorlar ama mesela ben hala Goodlayers ile Rank Math'ın birlikte uyumlu çalıştığını düşünmüyorum. Goodlayers ile Rank Math'ın aynı anda kullanılmasını tavsiye etmiyorum. Eğer goodlayers ile çalışıyorsanız yoast seo tavsiye ediyorum.