sosyalcoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba;
Opencart Sitem ilk zamanlarda çok hızlıydı fakat gün geçtikçe yavaşlamaya başladı, ve şuan aşırı derecede yavaş lightning opencart eklentisini 1 hafta deneme sürümü ile kullandım siteyi gayet hızlandırdı hosting paketimde disk alanım trafiğim sınırsız ve onlara sorduğumda ise host firmasında bir problem gözükmediğini bildirdi,sorunun ne zaman başladığını kestiremediğim için aldığım back-up'ları geri yükleyemiyorum ve back-up tarihleri arasında sürekli ürün girişi oldu siteye eğer siteyi ilk haline döndürürsem çok fazla ürün kaybı yaşacağım işinde uzman arkadaşlar sitemi inceleyip analiz yapabilir mi sorunun kaynağını çözmem konusunda ücretli,ücretsiz yardımlara açığım. Siteme virüs girmiş olmasından şüpheleniyorum bir kaç tane dışardan ücretsiz eklenti kurup denemiştim daha sonradan siteden kaldırdım, fakat o eklentiler yüzünden olabilir kesin bir bilgim yok uzman arkadaşlardan yardım bekliyorum.

www.kitapsiparisver.com
Aşırı yavaş değil ana sayfada çok ürün var onu azalt orası biraz hızlanabilir,

Ürün resimleri ölçülerini görünen boyuta küçğltebilir veya toplu boyut düşürebilirsin.

Yada bir sunucuya geçiş yapıp cache vs kurabilirsin.

Daha ilerisi için sorguları güncelleyebilirsin ama ileri sql kodlama bilgisi olmalı risklidir