esrc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak adsense yıl sonu mali politika ve vergi dengelerini düzenlemek için toplu ban atar. Araştır görürsün. Spam zaten yapıyoruz. Politikaya uymuyoruz. Ama adsense ban tarihlerine bak eşşek gibi çalıştırıp milleti ayın 10undan sonra banlar. Ve yalandan kazandığın para reklamverenlere iade edilecek der. Şimdi biz ne kadar ******** iş yapıyorsak onlar da o kadar yapıyor.
Hangi mali politika hocam nerede yazıyor? Bu şehir efsaneleri aldı başını gidiyor, emin olun çok iyi araştırıyorum herşeyi yalandan demez reklamverene iade ediliyor diye hocam, banlandiktan sonra pay googleden baktığında da görürsün bakiye direk -iade olarak kesilir google dediğimiz firma dünya devi bir firmadır 1kr bile faturasız işlem yapılmaz 90k bi hesabımda banlattım geçen sene %80 tek bir reklamverenin bakiyesiydi reklamveren ile iletişime geçerek bu durumu teyit bile etmiştim, adsense seni eşşek gibi çalıştırmıyor sen spam yapıyorsun hatta ödeme bile alıyorsun yıl sonuna doğru toplu olarak inceleyip ihlal olan siteleri banlıyor gayette normal bu