Bu işler tecrübe, birikim ve yatırım ile oluyor. Mesela son videoda aldığınız mikrofon gayet iyi olmuş. Ama arka planı sanki biraz daha iyi seçmek gerek. Tarafsız bir youtube izleyicisi olarak böyle arka planlı videoları pek izlemem. Gelişip, para kazanmak istiyorsanız bence buna dikkat etmelisiniz. Ha yok hobi olarak yapıyorum, makarasına derseniz bu şekil için sorun yok. Youtube biliyorsunuz biraz da görsel şekilde kullanıcı çekiyor. Yanlış anlamayın, ben buradaki tüm arkadaşların en iyi yerlere gelmesini istiyorum. Ben de aynı dönemeçteyim. Sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bahsedilen konular çok güzel. Kanalı izledim, ama anlatım çok durgun. İnsanlar hani biraz daha aktif youtuber seviyor. Zamanla elbet kendinizi geliştireceksinizdir. Şuan için izleme ve abone almak çok işinize yaramaz. para kazanmayı bence ben tamammım işte bu şekilde devam edebilirim şeklinde içinize sindiğinde açın. Ben en azından öyle yapacağım. Ya da izleme ve abone alıp, kazanmaya henüz açmayın. Karar sizin.