sql adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hetzner i neden düşünmüyorsunuz? fiyat olarak çok bir farkı yok gibi dedicated arıyorsanız.
hHcam android emulator calistiricak makineler aratken ovhnin bu makineletine denk geldim. Hetzneri de kontrol edeyim ancak bu tarz makineleri var mi bilmiyorum

ertunc23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oyun sunucusu için ovh en iyisidir.Saldırıları çoğu zaman engeller.Gelelim sorunuza ilk resimde windows lisans ücreti nasıl alıyor ? Normalde panelden siz sipariş geçmeden ilk sunucu siparişinde lisans ücreti almaz.

Setup fee ücreti ödemek istemezseniz ya kampanya bekleyeceksiniz yada 12 ay aynı fiyatdan kullanacağınıza dair sözleşme kabül edeceksiniz.3 ay sonra iptal ederim demeyin iptal etmiyorlar.12 ay tamamlama yükümlülüğü var.

Ek olarak hesabınızı onaylatmanız lazım.Sizden kimlik bilgisi,kredi kartı bilgisi ve adres teyidi isteyecekler.Bu işlemler 1 hafta sürüyor.Support aşırı yavaş.3 günde ancak dönüş sağlıyorlar.

Eğer saldırı almam derseniz Hetzner deneyin.Support çok hızlıdır.Ödeme konusunda anlayışlıdırlar.Param yok 2 hafta sonra ödeyeyim derseniz sunucu zamanı uzattıklarına şahit oldum.Tabi artık herkesi onaylamıyorlar.Hetzner 14 gün kullan beğenmezsen fatura ödeme sistemi var.Bunu çok süistimal edenler olduğundan hesabı kolay kolay onay alamazsınız.
Hocam benim amacim oyun oynatmak degil. Android emulator kurmak makinelere. Yani saldiri felan alacagimi sanmiyorum. Android emulator kaldiracak makineleri varsa onlari da tercih edebilirim