WordpressExpert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ACS sadece koxp engelleyen yazılım değildir. ACS yapıyor olman aşağıda da belirttiğim gibi exeye yani src ve knight online exesine müdehale edebiliyor olman demek. Gereksiz polemik yapmadım fikrimi söyledim sen yanlış anladın sanırım. Örnek olarak da birisi zaten bir isim paylaşmış XACS Devilcraft'ın Open-KO projesinin üzerine geliştirme yapmasıyla ortaya çıkmıştır. SOACS ile olacak iş değil diye o yüzden söyledim farklı anladınız siz.

Meyve veren ağaç taşlanır polemiği de çok gereksiz ben fikrimi söyledim sadece iyi çalışmalar
Piyasadaki neredeyse tüm files sourcelerinin çıkış noktası bellidir şuandaki revaşta olan 20xx sunucuların çoğu aynı mantıkta koxp çalışip çalışmaması değil ana tabanlı sorunlarin fix durumda olması hem oyuncu hemde sunucu sahipleri için önemli olan noktadır hiçbir oyuncu oyunda herhangi bir bot çalışıyor diye oyunu bırakmaz ama dupe var diye bırakır örnek vermek gerekirse şuandaki mantıkta bu yönde. Piyasadaki çoğu 1299 sunucu oyuncusu artık her sunucuda bot olduğunun farkında şu saaten sonra 1299 içinde sıfırdan anti yazacak babayiğit olmadığı için herkes kabullenip oynama taraftarı fakat caydırıcı eklentiler mevcut.