Ben sana genel birşeyden bahsettim, kendimden değil. Konu açıp insanlara bilgi verecek bilgin varsa şayet bunlarada cevap verebilmen gerekli. Standartların dışında bir mesaj yok bu forumda. Sadece bu gibi durumla karşılaştın, hiçbir şekilde ilerlemiyor, bu durumun çözümünü nasıl yapacaksın, sana soruyorum, sorma sebebim bu konuyu açıp işleri bildiğini anlatmışsın ya o açıdan
Söylediklerine ben katılmıyorum, "yapacak hiçbirşey yok" bu kelimeye söyleyen adam uzman olamaz yada bu işi bilmiyordur. Marka olmuş siteler için zaten popülarite sorun değil ama basit çaplı siteler için çözüm odaklı olman lazım. Newse sok siteni kurtulursun demek yanlış. Dünya'da web sektörü news üzerine kurulmadı ve bu şekilde devam etmiyor bil istedim. Yazdığın başlık genele hitap ediyor sen sadece news kayıtlı siteden bahsetmişsin, başlıkla alakası yok çünkü konunun, onun için yazdım sakın beni yanlış anlama

Sevgiler.
Öncelikle ben bir şey biliyorum veya uzmanım demedim. Sadece tecrübelerimi aktarmak istedim. Ben marka sahiplerine söylemedim zaten. İçeriklerinin iyi olması için uğraşıp site adı ile marka oluşturabilirsiniz dedim. Sizi yanlış anlamam gerek yok çünkü bu konuyu sadece yardım etmek için açtım. Size yardımcı olamamışım onu görüyorum. Ama maalesef bu konuda kendimi uzman olarak göremediğim için
yapacak hiç bir şey yok