İlk defa site kurdum ve bayağı heyecanlıyım Tarih tarih bu konu altında ne yaptım hem sizle hem kendimle paylaşmak istiyorum Site için tıklayın

22.05.2020
Gece saat 2-3 sıraları, bir arkadaş uyguna domain alma kodu paylaşmıştı benimde aklımda site kurma fikri vardı,dedim ulan Berkay bütün sosyal medya platformlarında bıkmadan şansını deneyip battın içinde de site açma fikri var neden site açmıyorsun ? İçimde kalmasın dedim uzun süredir de makale satışı yapıyordum biraz kazandığım bir miktar vardı 2 senelik domain almakla atıldım bu yola.Atıldım ama hiçbir şey bilmiyorum . O gece sabaha kadar araştırdım nedir ne değildir, domain aldık hosting gerekiyormuş.Domaini aldığım yer dede hosting paketleri uçuk fiyat ne yapıcaz ne edicez derken sabah ettik. İlk geceden biraz hevesim kırılmadı değil Sonra araştırmaya başladım bir sonuç bulamadım sonra forumda konu açtım birisi domain ve hostingin farklı yerlerde barınabileceğini söyledi içim bir rahatladı. Siteye olan arzum daha bir arttı. Hostingi aldım dns ayarlarıyla bağladım domaini. İnternetten video izleyerek wordpress kurulumu yaptım, kendimce logo ayarladım ve günü kapattım.

23.05.2020
Site açtığımı arkadaşlarımla paylaştım, ben dahil çoğu arkadaşım üniversite sınavına hazırlanıyoruz ve yazı yazmayı seviyoruz. Ancak sınavlar da erkene alınmış mecbur kendimden ve arkadaşlarımdan ümidi kestim ve makale sipariş verdim. Makaleler yazılırken sitemi nasıl daha fazla geliştirebilirim diye düşündüm , araştırdım bazı eklentiler kurdum. Nasıl çalıştığını çözmeye çalıştım.

24.05.2020
İlk makale siparişlerim hazırdı , sitede içerik olsun diye direkt olarak hepsini giriş yaptım. Bir başka yazar arkadaştan aldığım makaleleri ise gün gün ayırarak günde 2 makale yayınlayacak şekilde ayarladım. İlk makalelerden sonra sitemi forumda değerlendirmeniz için paylaştım. Arka plan rengi beğenilmedi, logo beğenilmedi ve sitede bazı ayarlamalar yapılması gerekiyordu. Arka plan rengi değiştirildi, logo değiştirildi ve bir abinin ücretsiz yardımıyla temada düzenlemeler yapıldı. Google ads'ta da reklam oluşturuldu.

25.05.2020
Doğru mu ettim, kötü mü ettim bilmiyorum ,dayanamadım içerik girişlerine devam ettim ve Adsense onayına gönderdim. Tabi bu sıralar yeni şeyler öğreniyorum . Backlink diye bir şey varmış, ilk başta kendim yapmaya çalıştım sonra ufak ücretlerle backlink satın aldım.Alexa Değeri şuan 10M.

26.05.2020
Yeni makale siparişleri verildi, yazılan yazılar burada ve Facebook'da paylaşılmaya başlandı.Site için bazı geliştirmeler yapılmaya çalışıldı. Günlük hit yavaş yavaş artmaya başladı. Alexa Değeri şuan 4M. Google adsta reklamım hala inceleniyordu , googleye ticket attım ilgilendiler.

27.05.2020
Her gün düzenli içerik girişleri devam ediyor ancak içerik girişler günde 2 adetten 1 adete düştü.Ne olur ne olmaz diye düşük hosting paketi almıştım trafiği arttırdım. Bu arada gönlünüzün rahat olması için bütçenizin yettiği en yüksek paketi almanızı öneririm. Sonradan arttırınca fiyatlar 1 hatta 2 üst paket hosting fiyatından daha fazlaya geliyormuş. Acemiyiz yavaş yavaş öğreniyoruz. Alexa değeri şuan 2M. Üniversite sınavına hazırlandığım için içerik girişlerini şimdiden hazırlamak için 1.5 aylık makale siparişi verildi. Google adsta reklamlarım onaylandı.

28.05.2020
Ücret karşılığında çeşitli çalışmalar yaptırılmaya başlandı, şuan sitenin alexa değeri 1.8M. Her gün maillerimi kontrol ediyorum , heyecanla adsenseden onay bekliyorum.

29.05.2020
Her şey yolunda devam ediyor, ücret karşılığı makale yazımı ve çeşitli çalışmalara devam ediliyor. Sitenin Alexa değeri 1.7M.Her gün maillerimi kontrol ediyorum , heyecanla adsenseden onay bekliyorum.

30.05.2020
Yardımsever biri bu yazıyı okudu ve adsense onayı almamı arttıracak tavsiyelerde bulundu , site bileşenleri ve menüsüne düzenleme , eklemeler yapıldı. Bir arkadaşa editörlük işi verildi , bütün yazıları komple seo uyumlu hale getiriyor.

31.05.2020 **KARA GÜN**
Alexa değeri 1.5M. 5 adet backlink alındı.
Maalesef ilk talihsiz olaylarımı bugün yaşadım üstelik iki kere., site hızlandırması yaptırayım dedim yapan arkadaş siteyi dağıttı google adsense kodlarını silerek siteyi hızlandırmaya çalıştı sağolsun .Yedekleme geri yüklenip farklı kişiye verilecek. Bilmediğiniz kişilerle iş yapmayın zamanınız çöp olmasın. Bir diğeri de özgün makale diye satın aldığım şahıs rewrite makale satmaya çalıştı anladım revize etmesi için zaman verdim.
Alexa Değeri 1.3M Oldu.

04.06.2020
Gelişmeler sürüyor , alexa değeri 1,2M şuan.

09.06.2020
İlk sitem heyecanlı bekleyişin ardından cevap tam 2 hafta sonra geldi onda da dikkat edilmesi gerekiyor yazdı , onaylanmadı.

19.06.2020
İçerik girişi ve seo çalışması yaptırmaya devam ediyoruz, adsenseden ses seda yok, hakkımızda hayırlısı

22.06.2020
Gene onaylanmadı, nerede yanlış yapıyorum çözemedim. Bu adsense hikayesi konusu başlamadan bitecek sanırım
Temadan kaynaklıdır diye ücretsiz tema yerine lisanslı temaya geçildi .

25.06.2020

Her gün düzenli yazı girişine devam ediyoruz. Şuan ilk yazı girişinden bu yana 1 ay oldu olmadı. Site sıfırdan DA: 3 PA : 13 ALEXA : 853K
06.07.2020
Adsense yine RED geldi.Hakkımızda yazısı eklenecek. İçerik koruma eklentisi devre dışı bırakıldı.

23.07.2020
Umudumu kesmiştim tam siteyi satıyordum ki ADSENSE ONAYLANDI OLEEYY :d