Merhaba arkadaşlar , kendi hesap açma programım ile açılan hesapları satıyorum ;

hesaplar sms onaylıdır , kullanıcı adını program random olarak çektiğinden çoğunluğu yabancıdır , pp ve biyografi yok zaman kaybını önlemek için seri bir şekilde hesap açılıp sms onayı yapılıyor
istediğiniz adet kadar sağlayabilirim. Günde yaklaşık 1.000 adet üretiyorum sanal sunucular ekleyerek üretimi 3 k ya çıkaracağım ilerleyen günlerde.

500 ve üzeri alımlarda pazarlık yapılabilir.

Hesaplar tek tek test edilip ondan sonra teslim edilmektedir , kişinin kullanımından kaynaklı olarak hesapların kapanması durumunda hiçbir sorumluluk kabul etmemekteyim.
Satın aldığınız hesaplar size özel olup teslim edildikten sonra kaydı tutulmamaktadır , hiçbir şekilde ikinci bir kişiye satılamaz.!

Not: Hesaplar geçici sanal numaralar ile SMS onayı yapılarak açılmaktadır. Altını çizmek istiyorum " Geçici Numaralar " yani hesabı açmak için satın alınır bu numaralar ebedi olarak alınmadığından daha sonra hesaba girip profili düzenleye tıkladığınızda numara yazan kısımda " telefon numaranı onayla " gibisinden bir yazı görebilirsiniz bu doğal bir durumdur bütün hesap açıcılar bu şekilde açar. işi bilmeyen bir kaç arkadaş bu konuda bana baş ağrısı oluşturmuştu o yüzden detaylı olarak bunları belirtmek istedim.