fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biraz detay verebilirmisin hocam,benzer bişey var da aklımda aynı mı diye dikkatimi çekti.mesela benim aklımdaki şuydu;sitemdeki içerikle alakalı bi video hazırladım diyelim,bunu youtube a yükliycem ve açıklama kısmına o videodaki içerigin,sitemdeki linkini ekliycem.ayrıca bu videoyu youtube embed koduyla sitedeki konuyada ekleyebilirim sanırım.seo konusunda bilgim yok açıkcası ama bunun backlink+hızlı index alma+az da olsa hit olarak bana geri dönecegini düşünüyorum.

bahsettigin bu mu yoksa farklı bişey mi hocam?
Anlattığı şeyle aynı

GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu güncelleme news kayıtlı siteler için değil global alanda sitelere gelmiştir. Haber siten vardır news'e kayıt ettirirsin. Adamın sağlık blogu var hiti düştü ne yapacak? film sitesi var hiti düştü index aldıramıyor ne yapacak? Oyun sitesi var index aldıramıyor ne yapacak?

Sakın yanlış anlama ibocum konuda genel başlık atmışsın ondan sıkıştırayım dedim azıcık seni news haber siteleriin kurtuluşudur, peki diğer sektörler? Haber siteni newse soktur kurtardın oyunu ne yapcaksın? blog siteni ne yapacaksın? Zararlı link yok, güncel içerik giriyorsun, özgünsün, sosyal medya destekli siten konu paylaşımında hit geliyo backlink hafif almışsın abartmadan, domain ve sayfa otoritende çok iyi ama index almıyorsun.

Hadi bakalım top sende
Bekleyecek