Merhaba arkadaslar dikkatsizlik sonucu iade istedik 5 is gunu dediler 20 mayisda oldu bu islem 9 gunmunmu suruyo + suan 0850 li numaralarina ulasamiyorum.
Uzak durun 4 gunu bayram tatili ve hafta sonu saydim fakat mail iletilicek dedi 2 gun once ne giden var ne gelen.Kullanamyin kullandirtmayinda 40 tl ye goz dikrn bi firma 1 dk lik havaleyi 9 gune cikardi helel olsuj
@Coskun;
Merhaba değerli PeP kullanıcıları, ülkemizde yaşanan salgın hastalık nedeniyle ofis ve bankaların uzaktan çalışma modeli sebebiyle iade talimatlarında elimizde olmayan gecikmeler yaşanmaktadır. Müşterilerimiz tarafından dekontu iletilmiş tüm tutarların hesaplara iadesi 1 Haziran itibariyle işleme alınarak, en kısa sürede sağlanacaktır. Mağduriyetiniz için üzgün olduğumuzu belirtir ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Merhaba arkadaslar dikkatsizlik sonucu iade istedik 5 is gunu dediler 20 mayisda oldu bu islem 9 gunmunmu suruyo + suan 0850 li numaralarina ulasamiyorum.
PeP Müşteri Hizmetlerimiz 09.00-24.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Aramış olduğunuz saatte yaşanan hat yoğunluğu sebebiyle ulaşım sağlayamamış olabilirsiniz.