Umarim bu anlatacaklarim karariniza isik olur.. Acikcasi ailemin hepsine yaptirdim. yaptirirken inan ki, türk kahveleri, hizmet verilen tahaatütler on numara 5 yildiz ))) neyse aradan 3 4 yil gecti paralari cekeyim dedim is icin.. sana yemin ediyorum bir tane bile muhattap bulamadim tam 1-2 yil sonra parami iade ettilelr.. arti her hesap icin de isletim ücreti kestirler yanlis hatirlamiyorsam 750-1500 tl hesaptan cikis ücreti ödüyorsun artik paranin kalan zaman icindeki kardan da faydalanamiyorsun,,, ( bu isi yapan bankacilar anladigim kadariyla provizyon almak icin ) müsteriye söylemedikleri yalan yok..

güya bana adamin söyledigi sunlar.
istediginiz zaman hesaptan cikabilirsiniz... problemsiz...
ben herseyinizi yardimci olurum.. olamiyorlar.. cünkü tüm isler telden oluyor yapanlar prim aldigi icin maalasef. iptal islemine gelince ya merkez sübeden. yada fax mail vs vs ... sana bin tane evrak veriyorlar..
o evraklarda kücück bir yazim hatasi veya yanlis bir doldurmada bile kagidi geri gönderiyorlar.. he bir de o kagidigin gitmesi gelmesi zaten haftalar sürüyor.. en sonra mahkeme ve sosyalmedyada sizleri sikayet edecegim diye son mail atmistim. o mailden sonra 2 hafta sonra hesabima gelmisti para.. ( iptal forumunu bile bankaya ciddi bir tartismayla kabul ettirdim..)

telde müsteri servis hatti zaten hep ayni kelimeler hep ayni hikaye ;D muhatap bulman mümkün degil

uzun vadede birakirsan iyi mesala 10 yil asla cekmemen gerek. onda bile inan bintane kesinti cikartiyolar.

tavsiyem..

kuveyttürk yatirim hesabina para yatir kar orani muhtesem (faizzsiz) real karlar veriyorlar hem garanti hem sorunsuz hem problemsiz.. digerleri hep zarar..

sigortalardan emeklilik islemlerinden uzak durun.. euro altin ve faizsiz olan kuveytürkü secin derim

daha cok sey yasadim da kisa keseyim bu sekilde ;D