Merhabalar,
2 gün önce superonline adsl paketimden millenicom 35mbps vdsl pakete geçiş yaptım(alt yapım 51mbps destekliyor)
Şöyle bir durum var evet Turkcell'de aldığım hızın 2 kat fazlasını alıyorum ancak bir problem var müşteri hizmetlerini arasam da arıza kaydı oluşturmaktan başka bir şey yapmıyolar. 2-3 saat sonra kayıt kapanıyor. Neyse ben sorunu anlatayım.
Fotoğrafta görüldüğü gibi Dsl Modülasyon Türü: ADSL2+ gözüküyor.
11 mbps hız alıyorum. Geçtiğim paket 35mbps VDSL paketi. Benim vdsl hizmeti alabilmem için orada vdsl2 yazması gerekmiyor mu?
Bu fotoğrafta ise üstteki bağlantı türünün ayarlarına girince DSL Modülasyon Türü : ADSL seçili onu değiştiremiyorum.
Altındaki bağlantı türünde DSL Modülasyon Türü : VDSL seçili ancak fotoğrafta da görüldüğü üzere DSL DEVRE DIŞI BIRAKILDI yazıyor.
Son bir fotoğraf atıyorum
Bu ekranda DSL Modülsayon Türüm en alttaki seçili.(En iyi modülasyon türünü otomatik kendisi seçiyor sanırım. İlk fotoğrafta ADSL2+ seçilmiş olarak gözüküyor zaten)
VDSL2 yi seçtiğimde modemimdeki dsl ışığı yanmıyor. İnternet bağlantım kesiliyor. Sorun ne olabilir modemde yapmadığım ayar mı mevcut. Modemle ilgili video da bulamadım