fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kurallar degişir hocam,biliyorsun.belkide eskiden kuralların içerisidne yazılıydı,belki degildi bilemiyorum yani hatırlamıyorum o kadarını.mesela hala var mı öyle bişey bilmiyorum ama aynı tarihlerde bi sitem adsenseden ban yemişti.o zamanlar itiraz ederek banı kaldırma filan daha kolaydı heralde şimdide göre.neyse,itiraz ettim ve sitemde sadece resim oldugu için adsense reklamları olmaz bu siteye dediler.işin teknik detayınıda o zaman adsense destekden şöyle bi mesajla almıştım;adsense botu sayfaya girdiginde eger orada hiç yazı yoksa yani sadece resim yada sadece video varsa eger banlanırsın.çünkü bot resimleri ve videoları yoksayar,görmez,okuyamaz.sayfada başka bişey de olmadıgı için boş bi sayfada reklam oldugunu tesbit eder,seni banlar.

ama teknoloji sürekli gelişiyor,google botlarıda sürekli,en çok gelişenlerin başında zaten.şuan sitede illede yazı olacak diye bi şartda yoktur heralde yada koskaca google botu sayfada resim/video yok sanıpda beni banlamaz bence.ama işte o zaman vardı bu olay kurallar degişir,sistemler gelişir.sadece tek bi yerden hit alıyorum diye ceza yedim/banlandım,sitede sadece resim var diye ceza yedim/banlandım vb durumlar normaldi 10-15 yıl önce benim için.
şuan da sitenizde sadece resim varsa içerik yoksa bu zaten ban sebebi hocam değişen birşey yok bunun ile ilgili olan politika ihlalini gönderirim size