Merhaba arkadaşlar,
Elimde bulunan 1 model elektronik ürünün satişini yapacağim web sitesine ihtiyacım var.
İstediğim aklımda ki özellikler
Mobil ve diğer cihazlar için sorunsuz bir görüntü.
Satışa odaklı kolay bir tasarım.
Sipariş formu ve whatsap sipariş butonu.
Ürünün görselleri ve videosu.
Ürünün 2 yıl garanti, aynı gün istanbul içi teslimat olması, Adınıza faturalı ve kurumsallığımızı belirticek satış odaklı ve bizi tercih etmelerini ikna edici bir görsellik, ibareler.
Motorlu kurye ile istanbul içi aynı gün kapıda ödemeli teslimat ibareleri.
Aklıma gelicek 1 2 nokta daha olucaktır ya da sizin sürekli yaptığınız işler olduğu için kendinizden katacağınız ekstralarda olabilir.
Bütçem kısıtlı ayırdığım ücret 250 tl.yönetim paneli v.s istemiyorum sadece sipariş formundan düşecek bilgileri mail üzerinden ya da site üzerinden görebileceğim bir yer olmasi yeterlidir.
Ek olarak + 50 tl ücreti ile
Facebook, insrgram v.s diğer sosyal hesaplardan da ürünü satabileceğim 6 adet sayfa görselleri istiyorum. Bu platformlarda ki reklamlarda kullanıcağız.
%20 peşin %80 iş bitiminde ödeme yapabilirim. Ödeme hazırdır dilerseniz belirlediğiniz modoratörlere ücretin tamamını yolluyabilirim. Çünki daha öncede yaşadim tamamını yatırınca cenazeler ve hastalıklar başlıyor erteleniyor işler.
Kabul eden arkadaşlar referanslari ile kafalarında ki tasarim fikirleri ile 05541280280 whatsap üzerinden yazabilirler.