Keşke hocam R10 sayesinde bizde biraz ekmek elde etsek yardım etseler çok iyi olurdu
Merhaba,
Arkadaşınız, aileniz, veya yakınınız olmadığı sürece kimse sizin elinizden tutup şu işi halledelim demez, kendinizin çabalaması lazım boş vakitlerin de yeni bir bilgi öğrenmek adına sürekli sağa sola davranmalısınız yani kısacası bilgiye aç olmalısınız her zaman, insanlar X yapıyorsa siz XX yapın ki daha gözde ve daha başarılı olun. Şayet günümün 24 saatini kısacası sabah 7 gibi uyanıyorum çoğu zaman, spora gidiyorum ve geldiğim de kahvaltımı yapıyorum sonraki zaman dilimin de ise teknoloji haberlerine ve makalelerine göz atıyorum yenilikçilik adına ve araştırıyorum "bunu nasıl yaparım", "şunu nasıl yaparım" adına sürekli bilgisayar başında durmuyorum yeri geldiği zaman belki de hiç oturmuyorum ama sürekli ya tabletimden ya telefonumdan iş ilişkimi koparmıyorum stabil bir şekilde devam ediyorum. Her zaman üstüne katmaya çalışın 12 yaşında ilk paramı Metin2'de o zamanın parasına göre yüklü miktar hesap satışı yaparak kazandım, ve o aldığım para ile evime internet bağlatmıştım sonrası zaten zincirleme şekilde devam ediyor, müşteri ile iletişiminin yoğun olduğu işlerde her zaman memnuniyet adına çalış mesela X bir ürün satıyorum X üründe sorun çıktığı zaman gerektiği yerlerde müşteriye parayı iade edip üstüne X ürünün yenisini veriyorum çünkü müşteriye verdiğim iade ve yeni ürün uzun vadedede bana kazandırıyor çünkü zincirleme şeklinde ilerlediği için kişi arkadaşlarına öneriyor vs çok güzel bir hal alıyor, önceliğiniz her zaman müşteri ilişkileri ve kaliteli iş çıkarmak olsun tabii ki parada önemli ama bir firmayla anlaştığınız da XXX miktar ödeme alıyorsunuz işi pek iyi durumda teslim etmiyorsunuz o XXX ödemeyi alırsınız ama bir daha iş alamazsınız. Umarım yardımcı olabilmişimdir