Shopier alternatifleri
Paym.es
www.paym.es
Aktif kullanıyorum. Şahıs olarak yada kurumsal üye olabiliyorsun. Çok güzel bir sistemleri var. Ancak messenger meselesine pek alışamadım. Fakat genel itibari ile düzgün çalışan bir altyapısı var. Tıkır tıkır işliyor. Shopier ile kıyaslanmaz. Üyelik zorunluluğu yok. Ödemeler Perşembe günü yapılıyor. (API var. Kurumsal abonelik gerekiyor.)
Mobil Şube
www.mobilsube.com.tr
Aktif kullanıyorum. Şahıs olarak yada kurumsal olarak üye olabiliyorsun. Vergi levhasız şahıs olarak üyelik kabul ediyor. Ancak evrak ile doğrulamanı istiyor ve çok fazla red verebiliyor. Ben fiziksel kargolu ürün için başvurdum onaylandı. Kimi yönlendirdiysem çoğu red aldı. Dijital ortam ürünü kabul etmiyor. Ödemeler Çarşamba günü yapılıyor. (API var. Kurumsal abonelik gerekiyor. API Çok zor aktif oluyor. )
Shipy.net
www.shipy.net
Baya bir kullanan var sanırım. Buda yine shopier benzeri bir sistem. Ben kullanmadım. Komisyon oranı yüksek diyorlar. Denenebilir. (API var)
Sopsy
www.sopsy.com
Shopier benzeri bir sistem. Mağaza açtım. Ancak ben kullanamadım çok ağır geldi sistem bana. Fakat güzel özellikleri var. denenebilir.. (API yok)
İyzico İyzilink
www.iyzico.com
Aktif kullanıyorum. Şahıs olarak başvurabiliyorsun.Tek sıkıntısı ürünleri bazen onaylamıyorlar. Birde çok geç ödeme yapıyorlar. Onun dışında tercih edilebilir. (Bireysel iyzilink te API yok. Kurumsalda var.)