aliminik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
driver.find_element_by_xpath("//div[@id='main']/header/div[3]/div/div[2]/div/span").click() #Atac sekline tıklama
time.sleep(3)
driver.find_element_by_xpath("//div[@id='main']/header/div[3]/div/div[2]/span/div/div/ul/li/button").click() #Resim ve video secme
time.sleep(3)
driver.find_element_by_xpath("//input[@type='file']").clear() #Daha önceden seçilmiş dosyaları silme, bu komutu uygulamazsanız da olur.
driver.find_element_by_xpath("//input[@type='file']").send_keys("C:\\......\\resim.jpg") # Dosyanın yeri
time.sleep(3)
        driver.find_element_by_xpath("//div[@id='app']/div/div/div[2]/div[2]/span/div/span/div/div/div[2]/span/div/div/span").click() # dosya gönderme gönderme tuşuna tıklama
Sohbet seçili olduğunda bu komutları python ile uyguladığımda sıkıntı çıkmıyor. Aralara time.sleep(3) koymamın sebebi benim pc nin yeterince hızlı olmamasından kaynaklanıyor. Siz isterseniz kaldırırsınız.
Aah ah, out of topic ama hocam seni en iyi ben anlarım. Bazı arkadaşlarıma basic otomasyon işi yapıyorum. Adamlarda pc jet sleep'e gerek yok ama bizim ram yükleyesiye o sleep'e ihtiyaç duyuor aslında en iyisi explicit wait kullanmak, ama bazı durumlarda hata verdiriyor bu wait