onlara karışmıyıor sigorta. yangın afet giibi durumlarda kullanılıyor.
misal bizim dask ta yılda 1 kombi temizleme hediyesi var.
her konut sigortası ayrı özelliklerde.
Dask da kombi bakımı olmaz sadece deprem zararı karşılar hocam o konut sigortasıdır.
Hocam konuya pek hakim değilim fakat bir yakınımında sigortası vardı ki bizde sigorta yaptırıyoruz düzenli olarak. Yakınımın başına şöyle bir olay gelmişti 2 yıl önce klozetin yanında ki musluklara gelen borulardan kaçak varmış ve zamanla bu yan odadaki duvarı vesaire rutubet ve şişme yaptırdı. su sızıntısı vesaire oldu masarafları sigorta karşıladı diye biliyorum başka da bilgim yok maalesef bildiklerim bu kadar

umarım yardımcı olmuşumdur.
İstenilen teminata göre bir çok ödeme yapılır. Dün müşterimizin cam balkonunda 4 cam çatladı bugün dosya açıldı haftaya ödeme yapılır... Mesela bu cam teminatı
Evi yanmış birisi olarak, dask farklı. Ev kaskosu yapmanız gerekiyor. Eşya teminatı , maddi sınır teminatı hepsini seçebilirsin. Yangin de bile her şeyi karşılarlar
Sigortam net i arayın her şeyi detaylı sorun . KESİNLİKLE HERKES EVİNE KASKO YAPTIRMALI 200-250₺ masraf için 60.000₺ zarar ettim , kiracımla hala davam devam ediyor...
Ev kaskosu konut sigortası... Fiyat almak iyidir lakin bunu en iyi acenteler yapar. Sigortam.net ve benzeri firmalari hic bir zaman tavsiye etmem hangi şirkette eksik üretim var ise şirket politikalarını belirtmeden keserler ekstra indirimler ile de cazip kılarlar sonra sorun yaşandığında el ayak çekilir. Arzu eden olursa yarın mesai saatleri içerisinde 3 farklı şirketten ( çok iyi iyi düşük ) teklif verebilirim.