hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hurray!
Aniden görünce sesli güldüm

fatih4364 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir gün böyle yapabilmek nasip olur mu ki acaba.. Bakıyorum şöyle insanlar gerçekten yapıyorlar. Ben kurduğum siteme içerik giriyorum girmesine de.. Sonuç yok.. Teknik bilgi olmadan başarmak mümkün değil sanırım. Çok hevesliyken bir anda kursağımda kaldı. Sizi tebrik ederim hocam. Yolunuz bahtınız açık olsun, kazancınız bol olsun.
Allah razı olsun teşekkür ederim hocam.

Teknik bilgi olmadan başarmak mümkün hocam. Ancak sadece öyle kalmamalı yine teknik konularada yönelmelisiniz fırsat buldukça. Elimde birkaç proje var. Birinin gelişiminden kısaca bahsedeyim. En az 6 yıllık bir site. 6 yıldan öncesi de var ama çöp diyebilirim. 1 sene boş bıraktıktan sonra aynı domaine forum açtık. 1 ay sonra vazgeçtik. İçerik sitesine çevirdik. Kategorisini söylemeyeyim. O zamanlar bilgim çok daha azdı. Bilgisiz kurulan ve en az 2 sene seo uyumsuz yürüyen bir sitenin şuan günlük 15-20k hiti var. Yani demem o ki kendinize inanmaktan vazgeçmeyin. Ben ve bir arkadaşım severek gönülden yaptık o siteyi. Hatta çoğu kişi inanmıyor ama 4-5 sene günlük hit 5-10k olmasına rağmen reklam almadık. Bahsettiğim bu siteye 2019 da reklam ekledik hit artınca ek masraflar çıktı diye.

NazarMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlerleyişinizin süresi ne kadar ögrenebilirmiyim, çalışmalarınız için tebrik ederim güzel bir çalışma süreç ne kadar
Teşekkür ederim hocam. Üstteki yorumumda belirttiğim gibi...

Ulkecell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nereden test ediyorsunuz hocam?
Seo eklentisi bu hocam. Rank math

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle inanmıyorum :P
Yayınladım gir oku, biliyorsun