Felixir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 aylık üyeliğiniz varken forumda yıllarca emek vermiş ve yüzlerce ticaret yapmış sizin deyiminizle profesyonel kişiler gelip işinizi yapıp kendini mi kanıtlayacak bir de? Zaten bu şekilde yazmış olmasaydınız şimdiye bir dünya yorum olmuştu konunuzun altında. Profesyonel kişiler kendini kanıtlamakla uğraşmaz zaten.
ne olduda bey efendi geldin dalaşıyorsun konuma?

neler yaşadığımı biliyor musun sen burada?

aklınca kendi fikrince zihniyetinle konuya gelip şimdi ben bir şeyler yazdım zekiyim edalarımı veriyorsunuz?

ben bu açtığım konuda front-end biliyorum 5 yıllık profesyonelim diyen adam 5 günde css üzerinden 2 tane post çalışması yapıp 3 gün memleketime gittim diye bunda beni haksız görüp 17 günde bitiremediği işte şikayet açmama rağmen 400₺ paramı gasp etti ve ben onu savcılığa vereceğim evrakları savcıya sunup!!

ve şöyleki benim nasıl biri aradığım veya ticaretimi sana mı soracağım veya nasıl konu açacağım seni ilgilendirir mi?

elbette tedbirlerimi alacağım! dikkat edeceğim. yazmayabilirler, saygı duyarım herkesin görüşü anlayan biriside çıkar ve derki canı yanmışki bu şekilde hareket ediyor.

lütfen sizin hattinize düşmeyen şeylere karışmayın açılmış konularla ilgileniyorsanız yorum yapınız.

ve ayrıca neyi düşünerek siz beni küçümsüyorsunuz? 1 ayda olabilir 10 yılda olabilir bir üyelik insan her zaman insandır ayrımcılığın lüzumu yok rahatsız etmeyin lütfen.