Bir müşterimizin aşağıdaki şekilde çalışan bir yazılıma ihtiyacı vardır.
Senaryo: Subdomaine kurulacak yazılımda kullanıcılar formda talep edilen bilgileri doldurarak yazılıma üye olacak ve kendilerine istediği zaman verdiği bilgileri güncelleyebileceği bir username & password verilecek. Kullanıcılar bu yazılıma bilgi ve belge yükleyerek bir profil oluşturacak. İstediği zaman girip bilgi güncellemesi yapabilecek. Bu profil ise sadece yöneticiler tarafından görüntülenebiliyor olacak. Yöneticiler yönetim panelinde üye olanlarıın özet bilgilerini ve ayrıntılı verdiği bilgileri profil şeklinde görüntüleyebilecek. Filtreleme seçeneklerinden kullanıcıların verdiği bilgilere göre filtreleme yapılıp listeleme yapılabilecek. Tasarım noktasında form, kullanıcı paneli ve yönetim paneli gibi alanların renk ve görselleri kolayca değiştirilebiliyor olması gerekiyor. Aynı şekilde formda talep edilen bilgilere ekleme çıkarma yapabilir ve buna göre yönetim panelinde de filtreleme yapabiliyor olmamız gerekiyor.
Bu yazılım için ortalama teslim süresi ve bütçe bilgisi şeklinde mesaj atarsanız memnun olurum.