Disturbed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@rootman; hali hazırda bir mağduriyet yaşanınca sitesindeki hizmet sözleşmesini ortaya seren ve müşteri memnuniyeti ile uzaktan yakından ilişkisi olmayan bir firma olarak son durumu açıklayabiliriz. Halen biz sorumlu değiliz demeye getiriliyor son mesajında anlattığı üzere ama bende alıntıladığım bu mesajda belirttiğim gibi, tekrar belirtiyorum kendisi herhangi bir veri kaybı olmadığını teğit etmişti yinede bütün uğraşım çöpe gitti. Ek olarak whatsapp görüşmelerinde iade yapılacağınıda söylemişti onuda yapmadı. Arkadaş konunun silinmesini istiyor ancak bende tam aksine yaşanan bu olaylar neticesinde insanların tercih yapması gerektiğini düşündüğüm için bu konunun yönetim tarafından silinmemesini talep ediyorum.
İade her müşterimizin hakkıdır , sizlere de iade yapılacak denmiştir , fakat buna ek olarak Muhasebe departmanına destek talebi açmanız ve İade şartları karşılanıyor ise eklenmiştir.

Veri kaybı yok dememiz , Sizlerin yedeklerini almaması durumunu değiştirmez. Yedek almak sizin sorumluluğunuzdadır.

şuanda haksız şekilde firmamızı karalıyor iseniz. Bu konunun burada kalmaması gerekmektedir.

Eğer konu ile ilgili üsteleme yapılacak ise konuyu Firmamız aleyhinde karalama yaptığınız için idari mahkemelerce hakkınızda soruşturma başlatılacaktır.

R10 ' yöneticileri de bu konuyu detaylıca okuduğunda duruma hak vereceklerdir.

Şuana kadar hiç bir müşterimizle bu denli sorun yaşamadık fakat , yaptığınız ve buralara getirdiğiniz konu ile alakalı açıklamayı sizlere yaptık ve tekrar söylüyoruz.

https://www.webbir.net/hizmet-sozlesmesi.pdf

Hizmet sözleşmemiz gereği ; 5.maddesinde yer alan

5.) Yedekleme ve Veri Kaybı Hizmetlerimizi kullanırken bütün verilerinizin sorumluluğu size aittir. Webbir Hosting, yedekleme hizmetini size bir kolaylık olması için sunar, yedekler konusunda kesinlikle garanti vermez. Webbir Hosting, herhangi bir nedenle yaşayabileceğiniz veri kayıplarından kesinlikle sorumlu tutulamaz.

bunu bilerek ve onaylayarak hizmet aldınız. bu durumdan bizler sorumlu tutulamayız .



Ayrıca kontrol sağladığımızda da İade ile ilgili herhangi bir talebiniz bulunmamaktadır, Yedekle başlayan sorunu İadeye nasıl getirdiniz acaba ?