Disturbed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben size herhangi bir veri kaybı varmı diye whatsapp üzerinden sorduğumda siz "hayır yedeklerimiz mevcut" diye bunu beyan ediyorsanız kusura bakmayın ama ben burada sizin sözünüze güvenirim. Bahsettiğiniz yüzlerce site taşımasında dosyalarda eksikliklerin olmasıda asla olası bir durum olarak kabul edilemez, siz taşıma işleminden önce bu konuyla ilgili kullanıcılarınızı bilgilendirmiş olsaydınız zaten bende bir müşteriniz ve kullanıcınız olarak yedeklerimi almış olacaktım ve böyle bir sorun asla olmayacaktı.
@rootman; hali hazırda bir mağduriyet yaşanınca sitesindeki hizmet sözleşmesini ortaya seren ve müşteri memnuniyeti ile uzaktan yakından ilişkisi olmayan bir firma olarak son durumu açıklayabiliriz. Halen biz sorumlu değiliz demeye getiriliyor son mesajında anlattığı üzere ama bende alıntıladığım bu mesajda belirttiğim gibi, tekrar belirtiyorum kendisi herhangi bir veri kaybı olmadığını teğit etmişti yinede bütün uğraşım çöpe gitti. Ek olarak whatsapp görüşmelerinde iade yapılacağınıda söylemişti onuda yapmadı. Arkadaş konunun silinmesini istiyor ancak bende tam aksine yaşanan bu olaylar neticesinde insanların tercih yapması gerektiğini düşündüğüm için bu konunun yönetim tarafından silinmemesini talep ediyorum.