Hocam daha önce bi yakınım kendi fırınından ekmek satıyordu Bim ve A101'lere. Sanırım ilkin çevresinde mağaza müdürleriyle konuşmuştu. En sağlıklı bilgiyi bu şekilde alırsınız.
Hocam bizde bi tavukcuya sormuştuk. Bu tür gıdaları yerel üreticilerden alıyorlar o yüzden bölge müdürlüğü ilgileniyor. Ama Türkiye genelinde nasıl olacak
Bunu bende çok merak ediyorum. Biz de hediyelik üretiyoruz hatta bazı ürünlerimizin aynısını a101 sattı ama nasıl veya neye göre alıyorlar. Bilen varsa sevaba girer
Cevabı hiçbir yerde yok
Sorarım mağazamıza geldiğinde bolge sorumlusu ..sizi bilgilendiririm
Urun vs bilgi pm alabilir miyim
Tabiki hocam atıyorum.
19 seneden beri perakende sektöründe olan biri olarak sana bir tavsiyem aklın varsa marketlere bulaşma.
Discout marketlere ürün temini eden firmalar belli başlı firmalardır. Sağlam bir dayın yoksa sittin sene ürün veremezsin.
Zincir marketlerde durum daha farklı.
İlk olarak ayak bastı olarak katılım bedeli alırlar. 3 aylık ciro primi, insert bedeli, sene sonu ciro primi, kıl bedeli tüy bedeli ve ayrıca havadan gelen faturalar cabası.
Bulaşma...
Haklısınız hocam bi forumda daha görmüştüm bu prime olaylarını. Aşırı saçma ama lider onlar yapcak birşey yok

. Bim gibi discount marketler prim gibi şeyleri almadığı için ürün vermek istemiştik.
Malum korona durumlarından dolayı yerel toptancılara vs. ürün veremiyosun, çünkü adamda çok sıkışık ne olacağı belli değil diyor. Tek çare buralar kaldı