Merhaba, uzun zamandır yayında olan web sitemin adsense gelirini artırmak için sosyal medya hesaplarınızı kullanarak gelir kazanmak ister misiniz? Siz sadece story atarak vereceğim linke yönlendireceksiniz. İçerik yazılım yönetim herşey bana ait. İlgilenen arkadaşlar olursa özelden detaylı gelir dağılımını konuşabiliriz. Not: günlük 2-3 K dan fazla gönderecek kişiler irtibata geçsin.

GELİR DAĞILIMI
16 yıllık adsense hesabım.Web sitesi aktiftir.İçerik fazlaca vardır. Şimdiye kadar da çok kez ödeme aldım. pinli hesap. Kimse sitesine onay alamadığı dönemlerde bile farklı siteleri 24 saatte onaylatıyorum. Gelir dağılımı ile ilgili ise 4 seçenek sunabiliyorum. Karşı taraf sadece günde 1 dakikalık bir işlemle post atacak geriye kalan her şeyi ben yapacağım için... Bir takım seçenekler belirledim

Risk almak istemeyenler için:
Adsense ödemesinin gelmesi veya banlanmsı veya herhangi bir problem anında tüm riskler ve içerikler bana ait olup, olası problemde kendi cebimden çıkaracağımı temin edeceğim ayrıca adsense gelirine bakmaksızın...
1) Haftalık ödeme yapabilirim Formül = [GelenZiyaretciSayisi] = (0.01*0.25)
2) 15 günde bir ödeme yapabilirim Formül = [GelenZiyaretciSayisi] = (0.01*0.30)
3) Aylık (Her ayın 21-24 arası) ödeme yapabilirim Formül = [GelenZiyaretciSayisi] = (0.01*0.40)

Yukarıdaki oranlar ortalama alarak hesapladığım oranlardır. Ve ayrıca tüm riskleri adlığımı göz önünde bulundurmak gerek.

Risk almak isteyenler için: (Daha yüksek kazanç)
Adsenseden para hesabıma geçmesi beklenecek. Her ayın 21-24 arası
Adsense olası probleminde (ki bu çok zor) veya ödemeler geciktiğinde (resmi tatiller veya her hangi bir problemde çok nadiren olabilir) sorumluluk karşılıklı olacak.
Formülü ise toplam adsense kazancının %35'i verilecektir.

Alternatif önerileri olan varsa da üzerinde düşünebiliriz.