KraLReklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar tamamen dola ndırıcıların önüne geçmek adına R10 da alış veriş yaparken R10 a bakiye yükleyip öyle ticaret yapsak mesela bir tasarımcı ile anlaşıp 40 TL ye anlaşıp hesabımıza bakiye yüklemek iş bitimi veya anlaşma başı ödememizi yapsak hesabımızdan para çekerken de talepte bulunsa işimizi yaptık bitirdik hesabımıza para geldi onu çekmek için talepte bulunsak moderatör onayı ile parayı çekebilsek herhangi bir dola ndırma olayı olmadan müdahale edilebilir iş teslim edilmedi ise verilen saatte moderatöre bildirilir karşı taraf hesaptan bakiyeyi çekemez bakiye hesabımıza geri yüklenir gibi düşündüm ama çok mu zahmetli ve saçma düşündüm 😅
çok mu zahmetli ve saçma düşündüm

evet çok zahmetli bu iş başlı başına çok farklı sistem ve tek bir kişi ile olacak iş değil.
komisyonculuk yapma olayı çok farklı, yıllardır söyleniyor öneriliyor ama şu forumun sahibi siz olsanız böyle bi riskin ve sorumlulugun altına 3-5 daha fazla kazanayım diye girermisiniz?

Forum sahibi zaten şu anda forumun bu şekliyle eşek yüküyle kazanç sağlarken ne diye rahatını ve düzenini bozsunki?