Dostlar herkese selamlar,
Öncelikle şunu söylemekte fayda var ben başarılı yada lisanslı bir simsar değil sizler gibi bir vatandaşım. Öneride bulunduğum hisseler o an için artışta olabilir ve kazandıracak hisseler olabilir ama gidip de 1 hafta sonra o hisseyi alırsanız iş çok saçma bir hal alır

Çok güzel dönüşler aldım bugun pm ile bir kaç arkadaşım verdiğim tüyolarla yükselişteler. Bu durum çok hoşuma gitti. Hiç bir kar amacı gütmüyorum, kimseden para da istemiyorum ama düzenli olarak borsa takip etmek isterseniz bence bir grup kuralım herkese bir firma verelim ve kendi lobimizi oluşturalım

Ek olarak verebileceğim önerilere gelirsek şu şekilde sıralayabilirim;
1-) Yaz aylarının gelmesi, efkarlı vatandaşlarımızın koronadan çıkışı ve ramazan ayının bitişi ile alkol satışlarında olacak olan artış AEFES firmasında yükselişe gidecek diye düşünmekteyim. Şuan için 18,84 de günü kapatan AFES 24 - 26 ₺ bandına kadar yükselecek. Bu düzlemde 8 - 10 ₺ kar bırakacak gibi duruyor. Fakat durum yine de belli olmaz. Uzun vadeli olarak 100 hisse alınıp kenarda bırakılabilir.
2-) Malum durumların ardından uçuşların tekrar başlamasıyla birlikle hareketlenen havalimanları da TAV'ı etkilemiş durumda. Günü 20,58'de kapatan TAV 24 - 26 ₺ bandına kadar rahatça çıkacak diye düşünmekteyim. Fakat buda uzun vadeli bir yatırım olacak arkadaşlar. Bugün aldık yarın neden yükselmedi diye düşünmeyin. İnsanlar uçuşlara yönelecek ve artışla beraber bizlerde kazanmış olacağız.
3-) THY için çok pm geldi fakat THY ben düşükken aldığım için bana kar ettirdi fakat bugün bir anda %10'luk zıplama yaparak 12,33 'de kapatan THY daha da artışa geçebilir. Planlamalarım haziana kadar 15₺ bandına rahatça çıkacağı. Fakat bugün bir arkadaşımız 6m adet hissenin alım sırasında beklediği için hisse alamadığını söyledi. Aşırı yoğunluk ve işlemler THY hisselerini arttırabilir fakat bu THY başarısından olmayacağı için kar ettirmiş gibi gözükebilir. Aynı zamanda dolarda olacak oylan oynamalar da bu durumu etkileyeceğinden şu ara pek önermiyorum. Eğer alacaksanız da az bir kağıt almaya bakın. Çünkü bir iki gün içeriside düşüş yaşayabilir. Fakat bu kesin düşer demek değildir, sadece çok kararsız bir kağıt. Neticede hazirana kadar 15₺ bandına rahat çıkacak. Ona göre hamlelerinizi yapabilirsiniz.
Tek tek pmlere dönemedim o sebeple buraya yazdım arkadaşlar bir sorunuz olursa yine yardımcı olmaya çalışırım, herkese hayırlı geceler diliyorum