erekaone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla dotum ne yapıyorsanız yapın LÜTFEN. Sınırsız hesabı aynı anda kontrol edebileceğiniz bir sistem yapın. Program satıyorlar tek hesap için 50 milyon tane ayar yapıyorsun. 2. hesap için bidaha 3. için4. için.... uğraşılacak şey değil.
Tüm hesapları tek seferde bağlayıp istenilen ayarları atayabileceğimiz ya da sabit bir ayar kayıt edip her hesaba atanabilecek bir şey olursa çok iyi olur. İlk müşteriniz ben olabilirim. ek olarak tokenle pinleme candır.
Edit: sql den çalışsınki her seferinde tekrar tekrar sunucu masrafı yapılmasın. Sanırım çok şey istiyorum
Hocam program yazan arkadaşlar tutturmuş sitemap ama bu işin bide o sitenin veritabanı var en güzel ve sağlam veri oradan geliyor şuan çalıştığım firma ile görüştükden sonra bana uzak mysql bağlantısı açtılar sağolsunlar bir tane de uygun fiyatlı vds ayarladılar toplam maliyet 150 ₺. Her gün 100 sınırının 85 tanesini kullanıyorum. 16 sitem var şuanda hepsi test ve geri dönüşler almaya başladım yapılması gereken sitenin veritabanı bilgilerini yazmak ve o sitelerden otomatik verileri getirmek onu da localde bir datada tutup adama raporlamak zor değil çünkü şuanda ben bunu kullanıyorum 4 satırlık kod ile de pinterstin kendi sağlamış olduğu api ile pinliyorum çok şükür spam yemedim çünkü her hesap sırasıyla iş yapıyor işleri de hesap / toplam kayıt sayısı cinsinden gidip belirli bi saat buluyorum ve o aralıkla en doğru saniyeyi belirleyip pinliyorum 16 hesabın 1360 kaydını sorunsuz 12 saatte pinliyor başa sarıyorum. Programın mantığı çok basit bence bu yazıdan da arkadaşlar kendilerinde bir şeyler uyandırır yaparlar tonlarca ayara gerek kalmaz..

yazılanlar tamamen iyi niyetlidir.