Freelancer sitelerinde satıcıların sıkıntı çektiği en büyük şey komisyon oranlarıdır. Onu hem sizin hem satıcıların memnun olduğu bir çerçevede tutarsanız satıcılar sizin sitenizi kaçırmayacaktır diye düşünüyorum. Onun dışında ilanlarımı güncellerken, ek hizmetler sınırını ben belirlemeliyim. Yani mesela atıyorum bir kurulum hizmeti yapıcağım ve birkaç ek hizmet daha sunacağım ama sunacağım hizmet sayısı 5 ken sadece 3 tanesini yazabiliyorum. Dolayısıyla yapacağım ek hizmet çöp olmuş oluyor.

Aynı zamanda ilan verdiğimde yazdığım fiyatı ve kazanacağım fiyatı gösterse (x ₺'nin y ₺'sini kazanacaksınız gibi) güzel olabilir.

Ayrıca bir forum sitesi de olmalı satıcıların bulunduğu. Hem sizin gelişmenizi sağlayacak öneriler verilecek bir ortam oluşmuş olur.