Hapsher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz, maalesef yönteminiz sorunludur ama bunu kabul etmek zorunda değilsiniz takdir tamamen sizindir.

Sorunsuz bir şekilde, shadowsuz bir şekilde bizim hesaplarımızla nasıl pinleme yapılırın ispatını defalarca Pinterest PCT - Pin Oluşturma Aracı sistemimizde gösterdik, size de tavsiye ederiz.
Tartışma çıkarma amacım yok ama tahmin ediyorum aynı proxy/ip artık her ne ise örneğin 1000 tane hesap açıyorsunuz her birinde ayak izi kalıyor hesaplar mimleniyor. Yetmiyor 1 ay sonrasında sistemden bizim belirlediğimiz başlıklarda board açılıyor hesaba 2. kez işlem yapılmış oluyor. Hesap pinlemeye hazır tamam dediğimizde 1 saat içinde pinlemeyi başlatınca başka ip/proxy (kendi sunucumuzun) ile 3. defa farklı ip algılanıyor ve hesap patlıyor. Meselenin özü bu. Size tavsiyem hesabı atıyorum 14 Nisanda mı açtınız. Açar açmaz rastgele 1-2 board açılsın. Tekrar tekrar işlem olmasın. Risk azalır. Tabi keyif sizin. Shadow sebebinin pinleme yöntemim olmadığını biliyorum en azından. Ben verdiğim 50 tl'de değilim. Size verdiğim +trader da kalsın en azından hızlı dönüşünüz ve emeğiniz için.